Archives for: 'tribe_events'
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

List of Evenementen

ITU Run Bike Run World Championships te Pontevedra / Spanje

27 april 2019 - 28 april 2019

10 L- 40 F - 5 L
5 L - 20 F - 2,5 L

Al een poosje geleden bekend gemaakt door de ITU. En misschien handig om het alvast in de wedstrijdkalender te zetten! Vanaf 27 april t/m 4 mei 2019 zullen in Pontevedra de Wereldkampioenschappen Multisport plaatsvinden. Ja, die Spanjaarden hebben geloof ik veel macht binnen de ETU en ITU. Veel EK's en WK's gaan vaak de kant op van Spanje. Maar niet slecht hoor, want organiseren kunnen ze! Pontevedra is geen onbekende stad voor vele Run Bike Runners, want in 2014 vonden er ook reeds de Wereldkampioenschappen Run Bike Run plaats. Op zaterdag 27 april gaat de Run Bike Run elite, U23, Junioren, Agegroupers van start op de Sprint Distance. Een dag later volgen de Run Bike Runners ( AG en Mixed Relay) op de Standard Distance. Dinsdags volgt de Aquathlon, donderdags de Tri Cross en zaterdag 4 mei de Lange Afstand Triathlon en Aquabike.
Leuk weetje:Pontevedra is ook de stad waar triathlon wereldtopper Javier Gomez woont. Zal Javier voor de Run Bike Run of de Tri gaan? Nou, ik weet het wel.....😬
Meer info zullen we gelijk plaatsen!

Powerman Michigan // USA

5 mei 2019

10 L - 66 F - 10 L

5 L - 44 F - 5 L ( Sprint)

2.5 L - 22 F - 2,5 L ( Supersprint)

Een cross-country style start met daarna een snel fietsparcours maakt deze Powerman best wel speciaal. Ook zeer toeschouwers vriendelijk.

Belgisch Kampioenschap Run Bike Run Long Distance

5 mei 2019

10L - 60F - 10L In Geluwe werd al langer een run bike run over de korte afstand gehouden, vaak als openingswedstrijd van het seizoen. In 2019 organiseren ze op 5 mei het Belgisch kampioenschap duatlon long distance. Op zich goed nieuws dat de Belgische duatleten opnieuw in eigen land voor de titels kunnen strijden, maar de combinatie van het Nederlands en Belgisch kampioenschap in Almere-Duin ( edities 2017/2018) bracht ook mooie wedstrijden met zich mee. Er is nog niet…

ETU / Powerman European Championships Middle Distance te Viborg / Denmark

11 mei 2019

10L - 60F - 10L Viborg is door de ETU en de Powerman organisatie uitgekozen voor de Europese Kampioenschappen Powerman Middle Distance. Een mooie stad met een rijk verleden.Ook de Deense kampioenschappen zullen er plaatsvinden. Het loopgedeelte vindt plaats in het oude centrum van Viborg. Het fietsgedeelte ( 2 ronden van 30 km) vindt plaats rondom Viborg. Daarin zitten flink wat hoogteverschillen. Op hun facebook pagina zijn veel video's beschikbaar over het parcours. Gaat een toffe wedstrijd worden!!

NK Sprint Run Bike Run Hoogerheide*

12 mei 2019

2,5L - 20F -5L

Het Nederlands kampioenschap Run Bike Run Sprint vindt hier plaats. Betreft hier tevens de 4e wedstrijd van de RBR Series 2019. En natuurlijk zit De Muur ook weer in dit mooie, uitdagende parcours.Een aanrader!!

Nederlands Kampioenschap Run Bike Run Long Distance te Almere

18 mei 2019

10 L - 60 F - 10 L

Alweer de 4e editie in het mooie Flevoland! Superorganisatie die mensen van Start2Finish!  De beste Nederlandse Run Bike Runners gaan op zaterdag 18 mei 2019 de strijd met elkaar aan! Wederom een mooi moment om eens te kijken hoe de verhoudingen liggen bij de Nederlandse Run Bike Runners. Vorig jaar won Yennick Wolthuizen. Coen de Wit ( 45+!) werd verrassend 3e! Bij de dames won Run Bike Run topper Marina van Dijk. Wat ging zij tekeer op de fiets! Gaat zij het weer doen, of gaat Miriam van Reijen ons ditmaal verrassen?
Vorig jaar werd ook het Belgisch Kampioenschap tegelijkertijd met dit NK gehouden. Dat is nu niet meer het geval. Het BK LD is in 2019 in Geluwe.

Run Bike Run Bike Run Dordrecht

30 mei 2019

2.5 L - 12.4 F - 2,5 L - 12.4 F - 2.5 L

Erg toffe wedstrijd om te doen! En jawel, u leest het goed: Run Bike Run Bike Run. Dus 4 x een wissel. Elk jaar op Hemelsvaartdag. Hardlopen vindt plaats in het prachtige natuurgebied de Elzen en gaat over snelle verharde en onverharde paden. Fietsparcours is ook snel en gaat over goede wegen. Enthousiaste organisatie!

Powerman Tramelan // Zwitserland

30 juni 2019

10L - 60F - 10L

5 L- 30F - 5L

Nog niet veel over bekend op dit moment. Meer info volgt Zal zeker heuvelachtig zijn.😂

ETU European Championships Run Bike Run Standard & Sprint Distance Târgu Mures // Roemenië (Transilvania)

30 juni 2019 @ 08:00 - 3 juli 2019 @ 17:00

10L - 40F - 5L

5L - 30F - 2 1/2L

Van 30 juni t/m 7 juli vinden in Roemenië/Transilvania de ETU Multisport European Championships plaats. Er zullen 5 multisport evenementen plaatsvinden, waaronder de Europese Kampioenschappen Run Bike Run. Op 30 juni vindt de Sprintafstand plaats en op 3 juli de Standard Distance. Op 2 juli zal het EK Cross Run Bike Run plaatsvinden. Tevens vinden er nog het EK Aquathlon, het EK Cross Triathlon en MD Triathlon en EK Aquabike plaats.

ATU Championships Run Bike Run Cape Town // Zuid Afrika

6 juli 2019

Afstanden nog onbekend Op 6 juli vinden in Cape Town de Afrikaanse Kampioenschappen Run Bike Run plaats. Verder nog niet veel over bekend. Bij meer info plaatsen we dit gelijk. Lijkt me wel een toffe plek om eens een keertje een Run Bike Run te doen!!☀️

Run Bike Run Borne

24 augustus 2019

6,5L - 30F - 4,8L

Een supertoffe Run Bike Run! Elke laatste zaterdag van augustus organiseert de Stichting Run Bike Run Borne deze wedstrijd. De winkels zijn dan net dicht en de terrasjes vol! Veel publiek langs de kant dus. Afwisselend loopparcours, dus soms verhard soms onverhard. Een paar stijgingen en dalingen. Uitdagend dus! Het fietsparcours is lekker snel. Veel inwoners van Borne langs de kant die je sportdrank, lees bier aanbieden en je naam scanderen. Deze moet je dus echt niet missen ( als de inschrijving al niet vol is.....)!!
En anders: Kom kijken!

Powerman Weyer // Oostenrijk

25 augustus 2019 - 26 augustus 2019

10L - 56F - 10L

In 2014 vonden er de Europese Kampioenschappen Run Bike Run plaats. Superstrakke organisatie die een prachtig evenement heeft neergezet in het mooie plaatsje Weyer. Zowel loop als fietsparcours behoorlijk heuvelachtig. Bij het fietsen krijg je bij de eerste 4 km al gelijk 150 hoogtemeters te verteren. Dus zorg voor een goed verzet op je fiets! Ook een hele mooie wedstrijd qua voorbereiding voor Zofingen!  Ook kortere afstanden mogelijk.

Belgisch Kampioenschap Run Bike Run Korte afstand Memorial Benny Vansteelant te Torhout // België

1 september 2019

10 L - 40 F - 5 L

Er was nogal wat kritiek onder de Belgische duatleten dat er in 2018 geen BK op de korte afstand kon toegekend worden. Gelukkig keert de Memorial Benny Vansteelant terug in Torhout. Op 1 september 2019 wordt er om de titels op de standaard afstand gestreden. Deze Memorial wordt georganiseerd ter nagedachtenis van Benny Vansteelant, met als doel zijn werk als promotor van de Run Bike Run sport verder voort te zetten. Een prachtige doelstelling! Benny was de allerbeste Run Bike Runner ever!

ITU Powerman World Championships Long Distance te Zofingen // Zwitserland

8 september 2019

10 L - 150 F - 30 L

Dé bekendste, beroemdste en zwaarste Run Bike Run ter wereld!
En daar is niets aan gelogen. Ook dé wedstrijd die iedere serieuze Run Bike Runner eens gedaan wil hebben. Ook al is het misschien je laatste geweest? Dit jaar zal geraced worden op een nieuw parcours.
De eerste wedstrijd werd in al in 1989 gehouden en kent veel bekende winnaars, waaronder Kenny Souza, Scott Molina, Jürgen Zack, Mark Allen, Paul Newby-Fraser, Olivier Bernard, Erin Baker, Joerie Vansteelant, Benny Vansteelant, Gaël Le Bellec, Rob Woestenborghs. Jos Everts werd er in 1993 2e achter het fenomeen Mark Allen. Huub Maas is er 2x als derde geëindigd. Irma Heeren en Thea Sybesma zijn er een keer 2e geworden. Prachtige prestaties! Elk jaar wordt hier het Wereld Kampioenschap Lange Afstand gehouden. Dit jaar met een prijzenpot van .......

Run Bike Run London // Engeland

8 september 2019

10L - 44F - 5L

20L - 77F - 10-L

5L - 22F - 5L

Onder voorbehoud. Datum nog niet bekendgemaakt.
Ze zeggen dat het de grootste Run Bike Run ter wereld is. Gehouden op heuvelachtig terrein rondom en in Richmond Park. Dit park is het grootste Koninklijke park van London. Je kunt er een korte, standaard of lange Run Bike Run doen. Combineren met een paar dagen London?

Run Bike Run Tilburg*

29 september 2019

3 x ( 1 - 6 - 1)

Zesde wedstrijd van de Run Bike Run Series. Betreft hier een triple Run Bike Run stayer wedstrijd. Verder nada bekend voor deze Run Bike Run ( 23 november 2018).

NK Run Bike Run Standard Distance Spijkenisse *

13 oktober 2019

10L - 40F - 5L
5L - 20F - 2,5L

Alweer voor de vierde maal dat het NK SD hier plaatsvindt. Goeie organisatie! De NK Junioren leggen wederom de halve afstand af, welke afstand ook open staat voor recreatieve deelnemers. Het NK Jeugd gaat over de afstanden 2,5-10-2,5. Over deze afstand is voor scholieren van 12 t/m 15 tevens de titel ‘Nissewaards Kampioen’ te bemachtigen, waarmee er dus wederom in een laagdrempelig NK binnen een NK wordt voorzien. Tevens de afsluitende wedstrijd van de Run Bike Run Series 2019 ( classic distance - non stayer)

ATU African & Pan Arab Championships Run Bike Run Sprint Distance te Luxor // Egypt

30 november 2019 @ 08:00 - 17:00

5L - 30F - 2 1/2 L Nog geen verdere info over bekend.

+ Exporteer Evenementen

*  Meer informatie over de Run Bike Run Series vind je op: www.rbrseries.nl.

Mocht er iets niet kloppen aan deze info of mis je een Run Bike Run event: Geef het a.u.b. door en we passen het aan! Mail naar: events@runbikerunnow.nl