Run Bike Run Borne

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Run Bike Run Borne

28/08/2021

6,5L – 30F – 4,8L

Een supertoffe Run Bike Run! Veel Run Bike Runners vinden deze wedstrijd de “mooiste van het land”. Je ziet het al op de foto: Nog nooit zoveel 😃 gezien bij een start….Elke laatste zaterdag van augustus organiseert de Stichting Run Bike Run Borne deze wedstrijd. De winkels zijn dan net dicht en de terrasjes vol! Veel publiek langs de kant dus. Vanaf 14 april kun je je al inschrijven.Start om 16.00 uur.
Afwisselend loopparcours, dus soms verhard soms onverhard. Een paar stijgingen en dalingen. Uitdagend dus! Het fietsparcours is lekker snel. Editie 2018 werd bij de mannen in een parcoursrecord gewonnen door Thijs Wiggers ( 2e van links op foto). Bij de vrouwen won de Utrechtse Marlou Bijlsma (1ste van links). 
Veel inwoners van Borne langs de kant die je sportdrank, lees bier aanbieden en je naam scanderen. Deze moet je dus echt niet missen ( als de inschrijving al niet vol is…..)!!
En anders: Kom kijken!

Gegevens

Datum:
28/08/2021
Evenement Categorie:
Website:
http://www.rbrborne.nl

Organisator

Organisatie Run Bike Run Borne
E-mail:
info@rbrborne.nl
Website:
http://www.rbrborne.nl

Locatie

Basisschool De Esch
Oude Almeloseweg 12
Borne, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.rbrborne.nl

*  Meer informatie over de Run Bike Run Series vind je op: www.rbrseries.nl.

Mocht er iets niet kloppen aan deze info of mis je een Run Bike Run event: Geef het a.u.b. door en we passen het aan! Mail naar: events@runbikerunnow.nl