Boeken

 

Hier zullen we interessante boeken over de Run Bike Run sport plaatsen. Voor zover wij weten zijn er helaas echter nog niet heel veel “Run Bike Run boeken” te krijgen.

De twee bekendste boeken hebben we hieronder op de foto staan. Het gaat om het prachtige boek: Meneer Duatlon. Auteur: de Belgische journalist Frank van de Winkel. Het betreft de biografie van de jonggestorven Belgische Run Bike Runner Benny Vansteelant. Een huldebetoon aan de beste Run Bike Runner ooit!

Het andere boek betreft: “Duathlon Training and Racing for Ordinary Mortals “ van Steven Jonas. Het boek vertelt ondermeer over het ontstaan van de Run Bike Run en bevat een aantal trainingsschema’s.

We zullen hier ook naar ons idee interessante boeken plaatsen die indirect betrekking hebben op de Run Bike Run sport. Zoals hardloop-, fiets – en triathlonboeken. Ook wetenschappelijke boeken zullen we plaatsen. De keuze uit boeken op deze gebieden is oneindig veel groter dan op het gebied van de specifieke RBR boeken, dus wij beperken ons hier tot boeken die wij om een bepaalde reden heel interessant vinden. Over de reden waarom zullen we jullie ook tekst en uitleg geven.

Mocht je overigens zelf suggesties hebben voor goed boeken? Meld het ons, bij Run Bike Run Now zijn we nooit uitgelezen!

bioeke-1000px