Nieuws

Cross Run Bike Run de Hel van Kasterlee // Belgie

15L – 120F – 30L Hoe moet ik beginnen om deze wedstrijd voor te stellen? De moeder der cross-duathlons? Het officieuze WK cross-duathlon? Zwaarste cross-duathlon ter wereld? Woorden schieten te kort om deze wedstrijd voor te stellen. Zoek eens op google en youtube naar vorige edities en je snapt wat ik bedoel. Wil je toch weten of mijn bovenstaande beschrijven waar zijn? Gewoon meedoen aan deze wedstrijd! Ook al staan jaarlijks toppers aan de start, van prof triathleten tot ex prof veldrijders, de organisatie en deelnemers gaan hier in een heel joviale sfeer met elkaar om. Omwille van de jaarlijke …

Cross Run Bike Run te Lichtaart // Belgie

3,5L – 21F – 3,5L In de Kempische bossen van Lichtaart zet de organisatie een practhig parcours uit, zowel in het loop onderdeel als in het fiets onderheel moet je hoge duinen met mul zand over. In de trainingsbossen van de telenet Fidea lions is kracht en techniek van groot belang!

NK Run Bike Run Standard Distance  Spijkenisse *

10L – 40F – 5L
5L – 20F – 2,5L

Alweer voor de vierde maal dat het NK SD hier plaatsvindt. Goeie organisatie! De NK Junioren leggen wederom de halve afstand af, welke afstand ook open staat voor recreatieve deelnemers. Het NK Jeugd gaat over de afstanden 2,5-10-2,5. Over deze afstand is voor scholieren van 12 t/m 15 tevens de titel ‘Nissewaards Kampioen’ te bemachtigen, waarmee er dus wederom in een laagdrempelig NK binnen een NK wordt voorzien. Tevens de afsluitende wedstrijd van de Run Bike Run Series 2019 ( classic distance – non stayer)

Run Bike Run Tilburg*

3 x ( 1 – 6 – 1)

Zesde wedstrijd van de Run Bike Run Series. Betreft hier een triple Run Bike Run stayer wedstrijd. Verder nada bekend voor deze Run Bike Run ( 23 november 2018).

Run Bike Run Clash der Titanen te Damme // België

8L – 90F – 21F
2L – 30F – 6L

Zowel in de korte als in de lange afstand starten de duathleten en triathleten samen. Bij de korte afstand staat de fun centraal, hoet proeven van de sport binnen een profesionele organisatie. Bij de lange afstand ligt de focus op prestatie, deze uitdaging durven aangaan is de boodschap!

1234...10...