Start2Finish

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

oktober 2020

Nederlands Kampioenschap Run Bike Run Standard Distance te Almere

17 oktober 2020
Gooimeerdijk Oost, Gooimeerdijk-Oost
Almere, Nederland
+ Google Maps

10 L - 40 F - 5 L

I.v.m. Corona virus is deze wedstrijd verplaatst naar 17 oktober 2020.

Dit jaar geen Run Bike Run Long Distance vanaf de IJmeerdijk, maar in plaats daarvan een Nederlands Kampioenschap Standard Distance vanaf de Gooimeerdijk (Oost). Deze wedstrijd is tevens aangewezen als kwalificatiemoment voor het WK over deze afstand (September 2019 te Almere). Ook dan zal het het fietsparcours over de Gooimeerdijk gaan. Slim gedacht dus van de organisatie! Mooie kans om alvast het parcours full speed mee te maken. Komende dagen zal er meer info door organisatie en ons geplaatst gaan worden. Op dezelfde dag vindt ook de Tijdrit Almere plaats.

Meer weten »

Tijdrit Almere

17 oktober 2020
Veerkade, Veerkade
Almere haven, Nederland
+ Google Maps

42 F
14 F of 28 F
5,5 F ( Jeugd/Jun.)
I.v.m. corona virus is deze tijdrit verplaatst naar 17 oktober 2020. Worst op dezelfde dag gehouden als het NK Run Bike Run SD.

Hieronder oude tekst.
Voor Run Bike Runners en triathleten is "De Tijdrit Almere" een ideale voorbereidingswedstrijd op het wedstrijdseizoen. Sommige Run Bike Runners zullen in Hilversum en Hoorn al aan de start hebben gestaan, maar het kan nooit kwaad om nog even je vorm te testen in een tijdrit. Dé perfecte gelegenheid om je FTP te testen! Het parcours is razendsnel. Dwars over de dijk van Almere-Haven. Dit is ook het stuk dijk waar het parcours loopt tijdens de Wereld Kampioenschappen Run Bike Run 2020.
Naast de individuele afstanden is er ook een Team Trial.
Organisatie in handen van Start2Finish, dus dat zit weer super in mekaar!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

*  Meer informatie over de Run Bike Run Series vind je op: www.rbrseries.nl.

Mocht er iets niet kloppen aan deze info of mis je een Run Bike Run event: Geef het a.u.b. door en we passen het aan! Mail naar: events@runbikerunnow.nl